Familieturløype i sentrum

Dette arrangementet er over!

Svarlapp hentar ein på Handelslaget/turistinfoen, her leverar ein og svara etter at ein har gjort løypa.

LØYPA:

Løypa startar frå Handelslaget, går over Almenningen, og vidare bort til Skeie sag, her fyl ein Tysso-turveg opp til Mylno.

Det er tilsaman 10 postar! Trekning av premiar blir gjort etter kl.16:00 og vinnarar blir publisert på facbook.

God tur, og husk å besøke dei andre arrangementa i løpet av dagen! (programmet finn ein på Ulvik Herad si side)

Familieturløype i sentrum

I høve "Tid å hauste inn" dagen den 2 oktober set Ulvik Turlag opp ei kunnskapsløype med spørsmål for både born og vaksne. Svarlapp hentar ein på Handelslaget/turistinfoen, her leverar ein ...