Adventskos på dagsturhytta

12. desember kl. 12:00 - 15:00
Fellestur, Fottur, Adventskos, Ulvikturlag
Ulvik Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Snart er det jul igjen, og nedteljinga er godt igang.

Denne 3 sundagen i advent inviterar me til adventskos på dagsturhytta. Me håpar sjølvsagt at hytta er klar til bruk, men om ikkje kosar me oss berre rundt hytta ute.

Me fyrer i bålpanna slik at ein kan lage seg bålmat, turlaget serverar varm gløgg og peparkaker. Er det snø finn me på kjekke leiar i den, og kansje kan det bli ei juleforteljing.

Oppmøte ved dagsturhytta, bilen parkerar ein i Holmen og fyljer skiltinga til dagsturhytta.

Påmelding:

Alle turar i turlaget har påmelding for å sikre eit minimum av deltakarar.

VEL MØTT!

Støtt Ulvik Turlag / Borna sitt Turlag Ulvik sine tur- og friluftslivtilbod gjennom medlemsskap: Medlemsskap for born (0 - 12 år) koster kun kr. 140,- for eit helt år. Ein kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,-. Les meir om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag/Ulvik Turlag  her.

Adventskos på dagsturhytta

Snart er det jul igjen, og nedteljinga er godt igang.  Denne 3 sundagen i advent inviterar me til adventskos på dagsturhytta. Me håpar sjølvsagt at hytta er klar til bruk, ...