Vintertur til Solhaug - dagsturhytta vår

5. mars 2022 kl. 12:00 - 15:00
Fellestur, Fottur, Barn Vinter, Aking
Ulvik Turlag, Bergen og Hordaland Turlag

Bli med på den fyste vinterturen til den fine dagsturhytta vår som ligg i Åsen. Her kosar me oss med medbrakt niste og varm drikke. Er det nok snø, kan me ake, bygga snømann eller finne på noko anna kjekt.

Oppmøtetid / stad: kl. 12.00 på parkeringa i Holmen

Alder: Born 0-10 år, med foreldre, besteforeldre eller andre voksne ansvarspersoner.

Foreldre/føresette har ansvar for eigne born, då turleiar har med eign born.

Utstyr: Alle skal ha refleks, me går den fyste biten på bilveg. Ta ellers på/ med klær etter vèrmeldinga, ekstra vottar er kjekt, rompe-akebrett og sitteunderlag.

Mat: Ta med mat og drikke. Kanskje du har ein kosebamse som vil blir med i sekken?

Pris: Turen er gratis, men krev påmelding. Påmelding her eller direkte til turleiar.

Vilkår: Du er sjølv ansvarlig for å ha lest gjennom våre generelle vilkår i forkant av turen.

Støtt Ulvik Turlag / Borna sitt Turlag Ulvik sine tur- og friluftslivtilbod gjennom medlemsskap: Medlemsskap for born (0 - 12 år) koster kun kr. 140,- for eit helt år. Ein kan og melde inn heile familien til ein samla pris på 1325,-. Les meir om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag/Ulvik Turlag her.

Turleder:

• Hilde Underdal