Kveldsmattur med Borna sitt Turlag Ulvik

9. juni 2022
15. september 2022
6. oktober 2022
Fellestur, Fottur, Ulvikturlag, Eventyrligkveldsmattur, Nistetur, Borna_Sitt_Turlag_Ulvik
Ulvik Turlag
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Bli med Borna sitt Turlag Ulvik på kveldsmattur med niste eller bålmat. Kveldsmatturane er eit lågterskel tilbod for bornefamiliar. Turane er lagt opp til at ein går eit stykke før me finn fram nista ved kveldens turmål.

Turmålet er ulikt frå gong til gong.

- Gløggtun (12.mai)

- Solhaug- dagsturhytta (9.juni)

- (15.september)

- (6.oktober)

Oppmøtetid / stad: kl. 17.30, parkeringa i barnehagen.

Alder: Born 0-10 år, med foreldre, besteforeldre eller andre voksne ansvarspersoner.

Foreldre/føresette har ansvar for eigne born, då turleiar har med eign born.

Utstyr: Ta på/ med klær etter vèrmeldinga og noko vindtett til å ha på når me tar pause, og sitteunderlag.

Mat: Ta med mat og drikke. Kanskje du har ein kosebamse som vil blir med i sekken?

Pris: Turen er gratis, men krev påmelding for å sikre eit minimum av deltakarar. Påmelding her eller direkte til turleiar.

Vilkår: Du er sjølv ansvarlig for å ha lest gjennom våre generelle vilkår i forkant av turen.

Støtt Ulvik Turlag / Borna sitt Turlag Ulvik sine tur- og friluftslivtilbod gjennom medlemsskap: Medlemsskap for born (0 - 12 år) koster kun kr. 140,- for eit heilt år. Ein kan og melde inn heile familien til ein samla pris på 1325,-. Les meir om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag/Ulvik Turlag  her.

Kveldsmattur med Borna sitt Turlag Ulvik