Vassfjøro

Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Topptur
Ulvik Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Dato: 6 august (alt. dato sundag 7, om vèret er dårleg laurdag)

Reserve dato er 13 evt. 14 august.

Oppmøte stad:

Parkeringa ved Ulvik kyrkje. Samkøyring her i frå.

Oppmøtetid: Kl. 08:00 presist

Turen:

Dette er ein krevjande tur som vil ta 10-14 timar. Ta med godt med mat og drikke. Vindjakke, hua, vottar er med i sekken.

Meir info kjem når det nærmar seg.

Vilkår: Sjå generelle vilkår

Ferdigheiter:

Det er ein krevjande fjelltur som passer for deg som er vant til å gå i fjellet.

Mat:

Ta med rikelig med mat, og drikke. Det er råd å etterfylle vatn undervegs.

Utstyr:

Det er viktig med godt utstyr, gode fjellsko er anbefalt, ta med; Kart/kompass, vindjakke og bukse, hua, vottar og varme klede til pausar. Fellesutstyr fordeles av turleiarar i forkant av turen.

BLI MEDLEM, og bidra til at me kan arrangera fleire flotte turar i regi av Ulvik Turlag.

Vassfjøro

Bli med Ulvik Turlag til Vassfjøro, dette er blitt turlaget tur-klassikker då den har vore med på turprogramma sidan oppstarten i 1988. Dato: 6 august (alt. dato sundag 7, om vèret er ...

Turleder:

• Torstein Hellesnes