Supertilbud på Kom deg ut-dagen

Meld deg inn i Turlaget på Kom deg ut-dagen og få resten av året gratis.
Meld deg inn i Turlaget på Kom deg ut-dagen og få resten av året gratis. Foto: André Marton Pedersen

På Kom deg ut-dagen søndag 1. september klinker DNT til med et godt tilbud til alle som vil bli medlem.

​​​​​​​

Melder du deg inn i DNT i løpet av søndag 1. september eller mandag 2. september får du hele 2019 med på kjøpet når du tegner medlemskap for 2020.  Innmeldingen må skje på nett. Som medlem i Bergen og Hordaland Turlag får du gode rabatter på våre hytter, turer, kurs og utstyr i Tursenteret. Vi har et variert og godt turtilbud.

Meld deg inn i Turlaget her

Fordeler du har som medlem i Turlaget

- Gode rabatter på hytteovernatting, turer og kurs

- Medlemspris på turutstyr og kart i Tursenteret

- Ungdom overnatter til halv pris

- Medlemsbladet Sti og Varde med turprogram og reportasjer + Fjell og Vidde rett i postkassen

- Barnas Turlags-medlemmer overnatter gratis

- Gode rabatter hos Gjensidige

- Tilgang til DNT-nøkkel

Er familiemedlemskap noe for deg og din familie?

- Er dere flere enn tre, kan familiemedlemskap lønne seg.

- Familiemedlemskap gjelder hele familien med barn opp til 26 år.

- Er ikke alle i familien medlemmer allerede, kan dere bli medlem nå, uten at det blir dyrere.